BellaX16


28 Augusti

Här är ett par bilder från en fotografering jag och Madde hade i somras!
 
 

I'm closer to the clouds up here


EmpireStateBuilding


Silluetter

Jag tänkte att det kan ju vara kul med lite variation på bilderna och inte bara lägga upp bilder från The big apple så här kommer lite siluettfoton från kusten.
 
                      Den här bilden på Madde nere på klipporna i Lysekil ligger i top 5 utav alla bilder jag tagit i mitt liv. Totally love it! Hon är så snäll som alltid ställer upp som modell när jag får nya idéer. Du är så duktig vännen!
 

Frihetsgudinnan

 
Älskar den här bilden på frihetsgudinnan, så mycket så jag gjorde mig ett eget iphoneskal tom. Kan lägga upp en bild på det när det landar i brevlådan till veckan.

Skyscraper


Brooklyn bridge


The view

Utsikt från Rockefeller center ut mot Central park. Helt sjukt vilken bra utsikt man hade där uppifrån. Man såg ut över hela Manhattan, kunde kika in i CP genom kikarna och blicka ut över Empire State building på andra sidan. Vi var där på ljusa dagen men det skulle vara hätigt att se NewYork by night där uppifrån också. Det blir nästa gång!
 

The frame

En av favoritbilderna från NY som är tagen från Central Park.
 

NEW YORK

Nu ni, nu börjar NY-bilderna rulla in här på bloggen.
Minns varenda ögonblick när jag knäppte varje bild. Wow känslan man fick redan i taxin påväg från flygplatsen. Åh vill bara tillbaka, och stanna kvar med familj och vänner. Det var verkligen det bästa ställe jag varit på än så länge i mitt liv.
Innan vi åkte hade jag ganska höga förväntningar och dom levdes upp till kan jag ju lova! Blev ännu bättre än jag trott till och med. Folket är trevligt, finns så otroligt mycket att se på och uppleva, maten var toppnoch, och shoppingen går ju inte att jämföra med något annat ställe. 7th avenue is tha shit! Det kändes som vi såg så himla mycket på bara 5 dagar och ändå finns det dubbelt så mycket kvar!
Ja ni hör ju, ni måste åka dit någon gång i erat liv. Ett ställe man inte bör missa!
 

RSS 2.0