Mysterious

Superfina Louise på bild här!
 

Dark colors

Hade ju lovat mer bilder på jullovet så here we go! Här är några bilder på snyggoElin som vi tog för några veckor sedan. Färgen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss (haha) men bilderna blev asgrymma ändå. Har fler bilder fast på Louise som kommer upp om bara någon dag så håll utkik!
Och förresten GOD JUL♥
 
 

fbodiin.tumblr.com

Whoppawhoppa jag har nu skaffat tumblr! För er som inte vet vad det är så är det en som en bloggdomän fast mer riktat till bilduppladdning. Riktigt skoj! Inte så jättestor skillnad från bloggen egentligen bortsett från att bilderna inte har någon större tillhörande text. In och kolla häär.
 

FACEPRINT ||

Vet att uppdateringen är urusel just nu men det är mycket som händer. Har jättemycket med Karlskoga lucia som jag är med i och det leder till att jag måste plugga den lediga tid jag har, men ska bättra mig så fort jag kan. Är ju jullov snart och då blir det bättre, promise!

Du och jag kameran, du och jag..

Såg att jag fått en fråga om vad jag har för kamera samt objektiv och visst ska du få veta det!
Använder mig av min Nikon D3100 och i 95% av fallen mitt favoritobjektiv 50mm 1:1.8 D som är superbra vid porträttfotografering. Har även standardobjektivet 18-55mm 1:3.5-5.6 G som ingick när jag köpte kameran. Det är väl ett bra standardobjektiv men inget man kan göra jätteroliga saker med.
Har nyligen införskaffat mig en blixt också, Nikon SB-700 som jag håller på att lära mig men än så länge är jag jättenöjd. 
Hoppas du är nöjd med svaret! Här får ni några bilder på moi och min bebis.

RSS 2.0