Roby

Här är lite bilder från när jag fota Robin förra helgen. Var ju inte så jättekul väder men jag, Madde och Robin trotsade regnet och gav oss ut ändå med paraplyena i högsta hugg och voila, blev ju riktigt bra!
 
 
 

NOVA

Här har ni världens goaste hund!
 

Don't you worry, heaven's got a plan for you

Ganska längesen jag tog den här bilden på Madde, i våras tror jag, men den är ny för er iallafall! Gillar den very much!
 

Central Park

 

Störtskön liten kille som träna baseballslag i parken.
 

Minnesplaten för John Lennon.
 

LUKAS X3

 
Här är några av de bilder jag tog på grymma Lukas för ett tag sen(checka hans blogg häär). Collaget gick först inte att lägga upp här på bloggen, vet inte hur många gånger jag krånglade och svor, så tillslut printscreena jag bilden och la in i paint när tålamodet tog slut.. Därav anledningen till den kassa kvaliteten menmen!
 
 

9/11

Eftersom det är den 11 september idag tänkte jag att det kan vara läge att lägga in några bilder från Ground Zero, minnesparken där tvillingtornen stod i NY.
Det var verkligen jättefint gjort med två jättestora vattenbassänger med vattenfall och alla offers namn runt om på kanten. Känslan och stämningen där inne är svår att beskriva, man blev iallafall väldigt berörd.
 
Detta är då nya World Trade Centre 1 som de återuppbygger precis brevid.

With flowers in my hair II


With flowers in my hair

 
Börjar bli färdig med redigeringen från en fotografering jag hade med Bella för några veckor sedan. Blir supernöjd verkligen. Om ni kikar in här ikväll igen har det landat en till bild i arkivet!

Times Square


RSS 2.0